ballball 發表於 2012-4-20 09:38

我有部iPod Touch 3, 啲聲好垃圾. 如果呢部walkman啲聲靚嘅話我都要考慮吓. ...
MSZ 發表於 2012-4-20 09:23 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

呢個都係主要考慮的地方. 希望SONY 用得Walkman個名, D 聲會好啦.

starbear 發表於 2012-4-20 13:09

定價比X系低, 音色會不會較差呢?

kalok6 發表於 2012-4-20 14:51

定價比X系低, 音色會不會較差呢?
starbear 發表於 2012-4-20 13:09 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
其實我覺得會,但唔係因為售價既問題.....

whchan00 發表於 2012-4-25 20:57

看似不錯, 但个人較喜歡ipod

takuro1103 發表於 2012-5-7 20:51

32GB聽無損唔夠用...因小弟懶鐘意一次過入好多歌睇心情聽, 我IPC 160GB都用左成8X GB...XDDD...

samwang1979 發表於 2012-5-7 20:57

問題係買唔到32G,激死,周圍都話無貨

Think 發表於 2012-5-8 12:22

試過幾次, 聽感同推力比想像中差. {:6_194:}
音質比Sony前幾代walkman 好{:6_193:}
但聽感比清水還要清.
用xba4要將音量推至超過大半先有合理音量
推xba4同3只可講係有聲出 {:6_186:}

以音質, 聽感,推力,相近價錢同體積而言,
我會選擇M10水貨 或者 HFM 60x系列.
如果要多功能同樣,可以試埋Z2先.

silvermoon 發表於 2012-5-8 12:32

岩岩日本返黎,入左部Z1060
我本身都有X1060,Z系口味無X系咁濃,平均返D,耐聽度高

但係部機真係超級大部{:1_336:}

Think 發表於 2012-5-8 12:47

岩岩日本返黎,入左部Z1060
我本身都有X1060,Z系口味無X系咁濃,平均返D,耐聽度高

但係部機真係超級大部 ...
silvermoon 發表於 2012-5-8 12:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

同意,真係超級大部, 亦比想像中墜手{:6_209:}

andytang688 發表於 2012-5-8 17:49

部機仲大部過 S2 ,咁大部買 DX100 咪仲好
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: SONY 旗艦級 Walkman 來了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。