Denio 發表於 2012-3-27 21:29

請教富士黃金線

想請教C兄,如果想換線,是不是買2條?1條HDMI bdp入AV AMP ﹣ 另1條HDMI AV AMP --> TV?還是換AV AMP --> TV 1條就可以?謝謝解答{:6_147:}

jane1230 發表於 2012-3-27 21:44

回復 1# Denio

兩條都換咗啩,如菓對聲音還夠味就衹換一條OK

Denio 發表於 2012-3-28 02:42

謝謝解答,我訂左2條,試下效果先{:6_174:}

Denio 發表於 2012-3-29 19:51

收到鳥!
如C兄所說,我訂左一條1.5M,一條2M. 送左2條2M比我{:6_174:}
富士黃金實圖

未裝

裝完

可能係我隻眼未訓練好睇到分別,我只係發現到雜訊少左少少.

ecofresh 發表於 2012-3-29 21:30

d 聲 有 無改

ez1 發表於 2012-3-29 23:47

D 聲有無靚左呀? {:6_141:}

jjjjjn 發表於 2012-3-30 00:34

典解圖1靚D既{:6_141:}

kelflau 發表於 2012-3-30 11:59

我都覺得圖一靚D wor, Ching d 聲音有無分別呢?

fancyzhou 發表於 2012-3-30 12:24

回復 7# jjjjjn

圖一色綵層次唔清呵,師兄睇睇右上角嗰個人
圖一都好糢餬,睇唔清
圖二則亮度上昇唔少,圖案清淅好多
仔細對比下,呵呵

kelflau 發表於 2012-3-30 12:35

回復 9# fancyzhou

睇真個人樣係清楚左,但我覺得個畫面好似大光!
頁: [1] 2
查看完整版本: 請教富士黃金線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。