chanchung23 發表於 2012-3-26 22:33

ching 我都轉了會85了

kmissp 發表於 2012-3-26 22:50

ching 我都轉了會85了
chanchung23 發表於 2012-3-26 22:33 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_195:} {:6_196:}

chanchung23 發表於 2012-3-26 22:53

今日轉會,好開心

doger 發表於 2012-3-26 23:06

supra 發表於 2012-3-26 23:45

恭喜成功轉會
之前我都係706轉去 lx75

kamyungho 發表於 2012-3-27 01:06

回復 21# chanchung23

是目標{:1_330:}不過我在ssp新xx見到權價!@*))唔知堅唔堅(全新行貨)

andy328 發表於 2012-3-27 10:59

{:6_195:}{:6_196:}

kmissp 發表於 2012-3-27 12:43

各位ching有咩subwoofer cable推介,空間12 x 13呎
之前609->hrs 10有d肥同慢,
而家Oppo 93=>LX85 ->Wire World Oasis 6 -> Sunfire HRS 10,
比已前收快左,所以想低頻量增加

CKH 發表於 2012-3-27 12:50

小弟同C-HING差唔多,又係先後用過三部先鋒LD機,其中一部係未代型號DVL919,之後未買過先鋒產品,直到舊年由Yamaha A-1轉咗Pioneer LX83,用咗成年,都幾满意。

kmissp 發表於 2012-3-27 12:53

小弟同C-HING差唔多,又係先後用過三部先鋒LD機,其中一部係未代型號DVL919,之後未買過先鋒產品,直到舊年 ...
CKH 發表於 2012-3-27 12:50 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching可分享一吓setting心得嗎?
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: ONKYO轉會先鋒,開箱圖

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。