amoebabird 發表於 2012-3-23 19:56

回復 15# maner394
Ching你而家用緊咩來唱k呀?..想轉EV?{:1_343:}

Gorgeous 發表於 2012-3-23 22:30

回復Gorgeous

無計啦...我身邊又無人識...當交學費同買個優質服務啦! ...
amoebabird 發表於 2012-3-23 19:52 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
有乜野優質服務呢? {:6_141:}

maner394 發表於 2012-3-24 01:26

回復maner394
Ching你而家用緊咩來唱k呀?..想轉?
amoebabird 發表於 2012-3-23 19:56 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

而家用緊 BMB CS-X21R 唱k、 frontheight 兩用,睇落 EV 好似幾好咁{:6_175:}

amoebabird 發表於 2012-3-24 02:53

回復 23# maner394
咁啱嘅我都係唱Kfront height兩用wor~唔好"side"丫嘛!

amoebabird 發表於 2012-3-24 03:17

回復 22# Gorgeous

佢地好尊業架,我因為開頭唔識用狂煩佢,佢都好好態度咁幫我。有咩歌想要,打個電話or email叫佢加新歌,佢好快搵到俾我架!我問佢有無詩歌佢話無但問我攞左個碟名佢話去買番隻整俾我(但唔收$),雖然最後買唔到(因為我叫佢搵果隻原來無晒貨)。不過我早前買落嘅"團契遊樂園"重喺度所以佢叫我借隻碟俾佢,佢幫我將隻碟加埋落個system度!最正係佢地真係有heart咁做,對我呢d又想玩又怕煩嘅人就好啱使lor,有咩問題都有尊人代勞!如果要我自己攪,我寧願唔玩lu~
P.S. 我雖然在友情上面買,但比完$後就要直接搵番做karaoke間野,其實佢地只係撘d大舖找客,佢地在旺角有間樓上舖架(在添置果頭附近)!
我好buy佢地嘅售後服務所以對我黎講都值得嘅^_^

amoebabird 發表於 2012-3-30 01:02

Set up Karaoke 小分享

回復 1# amoebabird

咁妳買咗咩野咪呀{:6_190:}
我買左果對係無線咪,有得轉頻道果種,都幾好聲架!(^o^)

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

anw 發表於 2012-4-6 23:22

回復 12# amoebabird

係咪係鴨記買架

anw 發表於 2012-4-6 23:25

回復 20# amoebabird

妳都好大方啵

anw 發表於 2012-4-6 23:28

回復 25# amoebabird

我又想知係邊

anw 發表於 2012-4-6 23:29

回復 26# amoebabird

咩牌子?
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: Set up Karaoke 小分享

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。