ez1 發表於 2012-3-11 22:52

點樣可以討回公道? 開名啦. {:6_141:}

yuppi 發表於 2012-3-11 22:53

你自願買的,個賣家又無用鎗指著你叫你比錢,睇黎都好難追,我以前都在R33買過假XLO線,後來就蝕幾百在R33 ...
gikifk 發表於 2012-3-11 22:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你賣果陣有冇講明係假線....{:6_136:}

gikifk 發表於 2012-3-11 22:53

我都見過你個POST在R33#嘜野團購JBL,美國水貨,美國係用110V電架,而個JBL印著220V,有點常識都知係假貨喇

yuppi 發表於 2012-3-11 22:54

回復 11# ez1

開名有咩用?

BottleLi 發表於 2012-3-11 23:02

回復 13# gikifk

陰公.......個果PK系咁講 "那隻是美國水貨為亞洲代理而設"

gikifk 發表於 2012-3-11 23:03

你賣果陣有冇講明係假線....
yuppi 發表於 2012-3-11 22:53 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我買果時,賣方都無話比我知係假線,條線有99%相似,淨係得個X唔同,新仔的我都分唔出,後來見得多先知係假線

emuho888 發表於 2012-3-11 23:06

其實在R33果邊有好多Ching 已經勁鬧條友{:6_124:}你禁都中{:6_194:}

mancarmen 發表於 2012-3-11 23:09

回復 17# emuho888

所以話post 76 係信心既保證{:6_193:}

emuho888 發表於 2012-3-11 23:14

回復 18# mancarmen

哩邊惡人多{:6_174:}

BottleLi 發表於 2012-3-11 23:20

回復 17# emuho888

C Hing 你有所不知..."好多Ching 已經勁鬧條友"是中伏之後嘅事

就系個老友話同個PK交易完成咗
我再睇返r33條PK個post點解重未完結...佢重系咁推貼...莫非佢玩Triple sub?
就糸咁先懷疑是否中伏?
跟著條PK過兩日重開多個Post話團購...我心想今次真的中伏
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 累個老友買咗假貨...真系對佢唔住! (3月14日更新 @1#)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。