mcflurry73 發表於 2012-2-27 20:51

又比樓下投訴太大聲,ching們有沒有好見意?

小弟家住村屋三樓,只用隻入門十仔Sunfire SDS10都被樓下投訴!請教各位ching有什麼方法或設定可減少對樓下影響又唔減少低頻享受呀!{:6_129:} {:6_125:}

感謝!{:6_123:}

avlam 發表於 2012-2-27 21:06

叫樓下搬 !{:6_188:}

edlsang 發表於 2012-2-27 21:06

ching 有無落麻石 / 墊 ?

emuho888 發表於 2012-2-27 21:25

ching 落墊 啦{:6_188:}

leo25 發表於 2012-2-27 21:39

叫樓下搬 !
avlam 發表於 2012-2-27 21:06 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_193:} {:6_193:} good idea

avlam 發表於 2012-2-27 21:44

如果加左野喺底之後發覺左冇之前咁好,咁又點算呢 ?{:6_211:}

Noic 發表於 2012-2-27 21:51

叫樓下搬?打交都有份!師兄你都係自律d, 唔好夜媽媽才來玩嘢咪冇事攞。我有個見議你叫埋樓下成家上來一齊聽及交個朋友就mud事都冇。哈哈!{:1_352:}

lawzelda 發表於 2012-2-27 21:53

送一套Av比楼下,大家一齊玩,佢就唔覺得你嘈{:6_193:}
加咗野真係嘈唔到下面?

Noic 發表於 2012-2-27 22:05

回復 8# lawzelda

師兄,你都幾大方,成套嘢送比人!我都想做佢樓下果個。

582 發表於 2012-2-27 22:14

小弟家住村屋三樓,只用隻入門十仔Sunfire SDS10都被樓下投訴!請教各位ching有什麼方法或設定可減少對樓下 ...
mcflurry73 發表於 2012-2-27 20:51 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Ching呢樣嘢唔知幫唔幫到你{:6_136:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 又比樓下投訴太大聲,ching們有沒有好見意?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。