guppyguppyguppy 發表於 2012-3-24 02:04

缺点:
1.人声是清新型,不够醇厚,换什么塞子都不会醇厚
2.播放几分钟自动关闭屏幕的话会出现小爆音,且音乐播放中断,要想继续播放音乐,必须重新开启屏幕;或者把屏幕设为一直开启,可以保证音乐一直播放没停顿和爆音

強國台的回應{:1_336:}

MakCato 發表於 2012-3-24 09:42

缺点:
1.人声是清新型,不够醇厚,换什么塞子都不会醇厚
2.播放几分钟自动关闭屏幕的话会出现小爆音,且音 ...
guppyguppyguppy 發表於 2012-3-24 02:04 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

1. 以國內人聽機既風格...話DX100唔夠厚係好自然既事...不過我覺得本地人會有唔同感受...
2. 係Firmware問題...我試o個部都有...o個邊話會透過更新解決

kankwan 發表於 2012-3-24 10:12

耳聽為實,音樂好個人既,反而希望佢Firmware
搞好先賣出街{:1_351:}

MakCato 發表於 2012-3-24 10:30

耳聽為實,音樂好個人既,反而希望佢Firmware
搞好先賣出街
kankwan 發表於 2012-3-24 10:12 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都希望出街版個firmware會整得好(雖然我冇份訂)
但佢地喜歡將衛蘭校到蔡琴咁既聲(誇張點講)...我又好難客觀到...{:6_123:}

adktk 發表於 2012-3-24 12:54

Cato 兄,

知唔知 iBasso 究竟幾時會出貨比香港已透過零售商定貨嘅客戶呢? PM 我知都得架。

感激!

fatau 發表於 2012-3-24 17:27

我係J店訂, 話聽日到貨 (希望唔好再DELAY啦...)

原明 發表於 2012-3-24 20:42

聽日到,就真係出部賀一賀佢{:6_142:}

ming 發表於 2012-3-26 00:47

聽日到,就真係出部賀一賀佢
原明 發表於 2012-3-24 20:42 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

訂咗個d 聽日到呀

adktk 發表於 2012-3-26 16:16

聽住先啦! {:6_136:}

kalok6 發表於 2012-3-26 16:39

都係睇定d先!!!!!!
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: iBasso DX100 ~ 地上最強之 Android DAP 誕生 (轉載)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。