chanherry 發表於 2012-2-19 14:44

其實由於上次時間太趕急,有好多 ching 都錯失了機會。
令小弟感有遺憾!
所以今次希望再來一 ...
edlsang 發表於 2012-2-18 19:13 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

師兄自己友喎{:6_189:}4311呀我都係…夾得好唔好呀同這XPA-5價錢大概?如10K內我有興趣…等回

edlsang 發表於 2012-2-19 14:46

回復 41# chanherry

我話放咗條 line 上來 ,有個價供參考 !
    就算公價到吾使 10K.

chanherry 發表於 2012-2-19 15:14

回復chanherry

我話放咗條 line 上來 ,有個價供參考 !
    就算公價到吾使 10K. ...
edlsang 發表於 2012-2-19 14:46 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

睇唔到呢{:6_208:}咁如果乘2呢?但係效果如何…剛剛先睇到師兄今日開放日{:6_203:}錯過了如果唔麻煩既可以pm我團購預計每部既價錢嘛?

kayulai 發表於 2012-2-19 16:53

回復 40# rlwk2009

師兄,

恕我資歷太淺,可否從規格或有關方面解釋一下呢?

Thx!

Einstein 發表於 2012-2-19 17:08

回復 20# yuppi

聽講XPA-2 for 2ch or AV都非常正....{:6_193:} go go go

hmsam 發表於 2012-2-19 17:13

我都好想訂,不過小弟身住澳門,無緣

guly 發表於 2012-2-19 17:16

回復 27# kefana

可唔可以中間偷空玩機疊機!!

wwwbrian 發表於 2012-2-19 17:22

啱啱見到emovita新出左部cdp{:6_178:}

edlsang 發表於 2012-2-19 17:36

回復 43# chanherry

稍會公報.......{:6_182:}

rlwk2009 發表於 2012-2-19 17:36

回復rlwk2009

師兄,

恕我資歷太淺,可否從規格或有關方面解釋一下呢?

Thx! ...
kayulai 發表於 2012-2-19 16:53 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
Ching 想要邊方面資料?
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 延續訂購 Emotiva XPA-5 後級( 請轉往正式團購版)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。