edlsang 發表於 2012-2-18 18:27

原來 Sub 仔線直係有分別

今天有幸去了附近一位 Ching 家中玩吓機 。按 Ching 要求帶埋條 worldwide Osais 6 去試佢隻十仔。
原本 Ching 只用幾蚊尺 belden 插落拾仔 。點知一換了條 6 仔 。再播 ironman 2 賽車個段 。低頻真係點 。{:6_193:}

吾係話 Osais 6 一定靚 !不過最大得益就係知原來吾同 RCAcable , 真係可出吾同效果 !

另外吾玩吾知原來 76 原來仍有不少 Ching 玩空間、技巧有一手 !
大家有時間真係多上門家訪互相交流 !{:6_193:}

fuman0123 發表於 2012-2-18 18:41

回復 1# edlsang

心心咪係高手囉{:6_193:}

minimoai 發表於 2012-2-18 18:50

今天有幸去了附近一位 Ching 家中玩吓機 。按 Ching 要求帶埋條 worldwide Osais 6 去試佢隻十仔。
原本...
edlsang 發表於 2012-2-18 18:27 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我都係用Osais 6真係正 。。。大大力{:6_235:}

popo388 發表於 2012-2-18 19:00

請問3M應該多少價?我在SSP標價1xxx, 但網上有人開價全新8xx,但我怕係流野.

edlsang 發表於 2012-2-18 19:02

回復 4# popo388

我都係用水咋 ! {:6_122:}

popo388 發表於 2012-2-18 19:04

水貨無問題, 只怕是假貨

edlsang 發表於 2012-2-18 19:19

回復 4# popo388

pm 咗你了 !

edison133 發表於 2012-2-18 20:19

完來有d 錢係唔慳得{:1_260:}

edlsang 發表於 2012-2-18 20:23

回復 8# edison133

哈哈 !你知就好........{:6_175:}

alice72714 發表於 2012-2-18 21:14

回復 9# edlsang

{:1_351:} 請問我部sub仔JL F113,這條線適合嗎?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 原來 Sub 仔線直係有分別

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。