xxijixx 發表於 2012-1-27 02:57

新一年由頭開始執位

我係器材行先,先攪好D器材同D基本野,對於我呢D貧友仔玩電源線太奢侈。

過年前打算買定D插頭整拖板(盒同插座未買)俾十仔同AV amp用,
攪攪吓變o左插頭大執位{:6_125:}

過年前買

Wattgate 5266i 唔係貴買嚟俾千元雞BD Palyer試吓,呢條唔知邊部機電源線,已經粗過原本果條好多

D樂器聲明顯立立令,我睇演唱會要求會高D{:6_220:}

呢D野真係試完就{:6_243:} ,今日又去加料

原本AV amp用瑞士尾換古河(老P沙線)

先換個尾,個頭要整好個拖板先有得用{:6_134:}

電腦用電源線換尾插,無人睇到唔用網(好貴)

清華拖板電源線換尾插Wattgate 320i

之前唔識野買o左D A貨,依家換過晒(兩對頭尾一千有找){:6_174:}
依家已經好滿足{:6_236:} 正

blindfaith3by8 發表於 2012-1-27 08:00

電腦換電源線有咩用???{:6_141:}

aaoo 發表於 2012-1-27 15:26

回復 1# xxijixx

320i飛走左個防水圈?

guly 發表於 2012-1-27 15:39

好詳盡!!{:6_193:}

KING 發表於 2012-1-27 16:46

好多野玩喎!{:6_196:}
電腦都要換線真係犀利!{:6_193:}

KING 發表於 2012-1-27 16:51

師兄!你BDP用返跟機線改頭尾係嗎?
電腦用老P2.5mm單支灌沙線,AV amp & 拖板就用老P4mm多芯灌沙線?

xxijixx 發表於 2012-1-27 18:58

回復xxijixx

320i飛走左個防水圈?
aaoo 發表於 2012-1-27 15:26 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

防水圈入唔到條線,剪o左就無意思{:6_180:}

xxijixx 發表於 2012-1-27 19:01

回復 6# KING

BDP果條得兩芯,係另一部跟機線

KING SIR你好勁,咩都俾你睇穿晒{:6_193:}

xxijixx 發表於 2012-1-27 19:14

回復 2# blindfaith3by8

電腦換電源線有咩用?

之前整開D線試吓姐,俾你問完頭先又攞條跟機線試吓{:6_204:}

單支真係唔適合Palyer用

KING 發表於 2012-1-27 21:29

回復KING

BDP果條得兩芯,係另一部跟機線

KING SIR你好勁,咩都俾你睇穿晒 ...
xxijixx 發表於 2012-1-27 19:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我初玩AV時都都玩過吓老P線既,識得少少咁啦!
而家玩2ch就冇玩lo!
頁: [1] 2
查看完整版本: 新一年由頭開始執位

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。