gats 發表於 2012-1-14 17:22

簡單的入門影音組合, 請勿見笑

原本打算買套5.1組合, 有緣係網上搵到 76.com, 就俾佢...., 攪到毒癮愈黎愈深,但係好可惜係裝修完成先發掘到76.COM. 所以無留後置線位, 係細小O既斗室及能力許可下, 經收集意見後, 終於買入人生第一套5.1組合, 收工仲要自己搬返屋企, 真係好辛苦!!

開箱前留影

開箱中 (( 雞手鴨腳, 完全唔記得影相 ))

擺位 (( 原本隻十份係放左喇叭位, 但之後2隻喇只又要放到好出))

SW-10 仔 ( 唔知點SET )

當晚已試播CD, 都滿意, 但係相入面O既電源線, 機底墊等, 已全部換回原裝線!! 會等RUN IN 好再逐樣加番!!
暫時後置等上牆中, 應該呢2日可以辦妥, 就可以開始做SETUP 同試片!!

# 多謝 心心大師O既無私同心意, 同小弟素未謀面, 百忙中都抽空幫忙做條十仔線!!
##再多謝 KING SIR , 我問左N 咁多問題都不厭其煩咁教導, 引導我地新手正確之路, 同玩音響O既正確觀念
## 再多謝 76 咁多位O既毒, 團購綿同墊都有排玩!!

fuman0123 發表於 2012-1-14 17:30

{:6_195:} 歡迎加入毒海{:6_174:}

yinlung 發表於 2012-1-14 17:34

正!welcome Ching!

marcolam 發表於 2012-1-14 17:34

{:6_193:}{:6_195:}

fuman0123 發表於 2012-1-14 17:34

你所講果兩位大師兄(心心同KING SIR)其實係76大毒梟,屬頭號通緝犯,我想拉佢地好耐架啦{:6_174:}

manKi 發表於 2012-1-14 17:38

開張大吉 {:6_195:}

hh12 發表於 2012-1-14 17:42

{:6_195:}{:6_196:}{:6_195:}

edlsang 發表於 2012-1-14 18:52

毒海無崖 !{:6_195:}{:6_195:}

KING 發表於 2012-1-14 18:54

恭喜哂!{:6_196:}
好靚仔好企理!{:6_193:}

KING 發表於 2012-1-14 18:58

你所講果兩位大師兄(心心同KING SIR)其實係76大毒梟,屬頭號通緝犯,我想拉佢地好耐架啦 ...
fuman0123 發表於 2012-1-14 17:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

富兄!你真係好耐冇返黎行吓啦!
我已經退穩深山好耐la,而家76大毒梟已經唔係我lo!
你有冇見我個簽名寫住D咩野,同埋有冇見到我有毒POST出呢?哈哈!
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 簡單的入門影音組合, 請勿見笑

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。