fokfok 發表於 2012-1-15 13:11

終於都除衫........
去相..........

其實我買到依隻十仔....都係膽博膽...話哂都係隔山買牛...
首先..真係要多謝76既r.c.兄既提點...同隔離台jacky兄(搞手)..
趕上11年尾班車....好在到咗之後...jacky兄安排順豐送畀我地...若果唔係..咁大舊...真係唔知點攞...
都有44lbs架....

講真星期三到咗...係今天先有時間去試啦....
不過都係試咗少許時間....batman dark knight ....
可能我之前用開好屎既十仔.....
一換咗.....唔得掂....戲院feel返哂來...

這隻十仔畀我既感覺係爽...收得快...又有力.....咁又未去到打心口....
易用...又有DSP SETTING ...今次我只SET 去MOVIE....動感返哂來....

電壓大家唔駛驚...係AUTO....我現在用緊...未爆炸...呵呵
OUTLOOK幾靚仔...(個人覺得)...
C/P值真係幾高....價錢係 %%!@ 已包運費到香港...到咗後再加速遞費 !^)
合共 %^&@

遲些再試清楚....{:5_82:}

platform 發表於 2012-1-15 13:21

呢個價錢有12吋真係好底

thomas43213 發表於 2012-1-15 14:21

幾似太陽火,唔知輸出幾多W?

vicgor 發表於 2012-1-15 14:22

Very good!
- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

chanchung23 發表於 2012-1-15 14:38

very good price

fokfok 發表於 2012-1-15 14:50

回復 23# thomas43213

師兄...去依度睇下....

http://emotiva.com/xref_sub12.shtm

{:5_82:}

Lester 發表於 2012-1-15 15:45

回復thomas43213

師兄...去依度睇下....
fokfok 發表於 2012-1-15 14:50 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

佢d中置好似幾平wor, 我想搵隻中置 replace Dali Lektor LCR, 你話得吾得?

fokfok 發表於 2012-1-15 22:32

回復 27# Lester

做特價時..就真係好平....
若果師兄有興趣...可以等下easter睇下有冇特價...
現在依度有師兄...舉手建議買依個品牌power amp...
你可以搭順風車...

另外..X-REF係新SERIES...要揀清楚啊
{:6_237:}

chacha1222 發表於 2012-1-16 00:17

回復 28# fokfok

{:6_195:} {:6_236:} {:6_195:}

JKC710 發表於 2012-1-16 00:20

呢個價錢有12吋真係好底
platform 發表於 2012-1-15 13:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

其實12吋根本係咁上下價錢, 係本地既pk代理食水深~~
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 來自美國的十仔 (Emotiva X-Ref12) P.3 除衫+REPORT

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。