edlsang 發表於 2012-1-9 15:12

回復 9# sperms

淘寳小心假貨 !

sperms 發表於 2012-1-9 16:05

回復 11# edlsang

謝謝提醒,
一定會揀d鑽石級皇冠級才會買。
{:1_254:}

sperms 發表於 2012-1-9 16:07

富士好似香港無代理亦都唔係度{:1_326:} 度有得賣
但估淘寶會平過係香港下手

唔記得係咪有師兄講過AQ入門級唔係首選. ...
沙煞比 發表於 2012-1-9 14:41 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

那麼,Fuji黃金版就是性價比ok的了嗎?
有沒有其他差不多2xx價錢有如此質素呢?
坊間4xx - 7xx 一條的 其實質素如何?
謝謝{:1_254:}

沙煞比 發表於 2012-1-9 16:18

係76.....黃金同極光應該都好多人用緊 (包括我自己用緊兩條黃金)

呢個價位應該無對手 (個人意見, 無做過比較, 只係用左係好明顯比普通線靚左)

你可以search 下舊post

sperms 發表於 2012-1-9 16:40

係76.....黃金同極光應該都好多人用緊 (包括我自己用緊兩條黃金)

呢個價位應該無對手 (個人意見, 無做過比 ...
沙煞比 發表於 2012-1-9 16:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching, 請問你係喺邊處入手?taobao?
如果係taobao的話,可pm賣家名字或link嗎?
謝謝你!{:1_254:}

blindfaith3by8 發表於 2012-1-9 16:41

你地就好啦,d房大度可以玩AV
Kaiser 發表於 2012-1-9 14:05 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我只可以係房度玩AV{:6_123:}

沙煞比 發表於 2012-1-9 17:19

回復 15# sperms

我係淘番黎既.....但我自己覺得我個間唔係好掂(好彩d貨都用到)

你可以睇下其他師兄有無另外淘寶vendor 介紹........唔係既話去富士淘寶官方買

sperms 發表於 2012-1-9 17:41

回復sperms

我係淘番黎既.....但我自己覺得我個間唔係好掂(好彩d貨都用到)

你可以睇下其他師兄有 ...
沙煞比 發表於 2012-1-9 17:19 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

那麼價位大約是多少?
想買一條1M 及一條3M
謝謝 {:1_254:}

bobc 發表於 2012-1-9 18:03

回復 8# sperms

我买时,官纲黄金1M¥@#*;1.5M¥@**,极光(no 1M) 1.5M¥@!*; 2M¥@#*,其它纲黄金可以8折,极光7折,我在其它纲买(见76旧文)因贪极光3M平好多(¥@^x70%),但agree官纲安全D。讲C/P(性价)一定极光,若不喜欢太光太sharp和想color rich少少就黄金啦。(Audio 可能黄金好D但未真正test过)
Agree买AQ要买中高价,(Start from Cinnamon有1.25%Silver plated; Chocolate2.5%; Carbon5%+direct silver contact{:6_178:} ....)

沙煞比 發表於 2012-1-9 18:13

回復 18# sperms

bobc 兄 樓上#19 post 個價應該可以做參考

仲有少少野可以分享下
官網因為齊貨.....多數買幾長比幾長
因之前有d代理某d長度無貨 (如1.5米) 咁都有師兄 (包括自己) 試過訂1.5 變2米/訂2米變3米
不過而家好似無咁多人訂....呢個情況可能無左lu.
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 房間AV入門配置 應配哪牌子HDMI 1.4?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。