erinerin 發表於 2024-2-1 09:55

三星會員注意 : 「Samsung 三星後援會」工作坊意見大搜查

Samsung 呢個品牌發展到今天,其實已經有佢地好成熟嘅生態圈!! 不論我地 Post76 一眾師兄們玩緊嘅影音產品,例如: Samsung電視、Soundbars,或者係大家非常熟悉嘅流動產品,好似智能電話、智能手錶、NotePad、電腦、耳機、SmartTag,去到各類家庭電器等等等等 ... 又可以用上自家 IoT 軟件 SmartThings 去全面無遠弗界嘅掌控到,每樣產品嘅獨有技術,Samsung 都能涉獵到。所以想玩得好,仲要串連得好,各位師兄有時買左返黎都要啲時間去摸索。

燈燈燈凳!所以 Post76 幫手成立呢個「Samsung後援會」,想 call 齊一班 Samsung 粉絲們,特別熱愛影音嘅 Samsung 76 友,大家互相幫忙及分享之餘,當大家遇到技術問題好難解決,或者大家有咩好想知,就可以聚集大家一齊搞下私聚 ...{:12_755:}{:12_755:}{:12_774:}{:12_774:}

https://img.global.news.samsung.com/global/wp-content/uploads/2023/12/%EB%AA%A8%EC%95%84%EB%B3%B4%EA%B8%B0Banner-1000x563.pnghttps://www.cryptopolitan.com/wp-content/uploads/2024/01/DALL%C2%B7E-2024-01-09-08.57.05-A-film-still-showing-a-Samsung-outlet-at-CES-2024-in-a-bright-daylight-setting.-The-outlet-features-a-showcase-of-advanced-technology-items.-A-yellow.jpg

嗱 ~ 嗱 ~ 嗱 !! 聚還聚!! 都要比我地知大家玩緊 Samsung 嘅咩機{:6_134:}所以小妹特等整左張 Google Form,睇下大家想有咩新搞作! 希望大家花少少時間填好以下 #2 個問卷!!

{:6_139:}{:6_139:}2024年3月27日23:59就截止架啦~填完之後,記得捉埋身邊嘅 Samsung Fans一齊 Join 我地後援會!!!到時記得坐定定,等住參加我地為大家籌辦嘅第一個「Samsung後援會」活動啦!!{:1_345:}{:1_345:}{:1_345:}{:1_345:}{:1_345:}
如果大家有問題或者有乜好提議,記得留言比小妹呀!!{:1_264:}{:1_264:}{:1_263:}

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 「爆發影音‧新體驗」

小瑟 發表於 2024-2-7 17:26

大家如何已經係三星會員, 快d將填左份表佢啦, 之後有機會上我地studio試下新野玩架~

erinerin 發表於 2024-2-1 17:42

<iframe src="https://forms.gle/gj2Sf3bP6xUpjMax8" width="800" height="7380" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">正在載入…</iframe>

阿定 發表於 2024-2-7 08:09

正呀!

小瑟 發表於 2024-3-5 20:18

Samsung HW-Q990C 11.1.4聲道Soundbar一直在用家心目中都有非常高的地位,因為旗艦的質素但價錢非常抵玩都係原因之一。但一直以來我地Studio都有呢條Soundbar但又未認真試過用無線方式接駁效果係點。今次Hugo就想試下究竟無線Dolby Atmos係我地配合埋 Samsung S95C的影院內又得唔得先?

活動預演呀 : https://youtu.be/YwOQFaZq2XU

頁: [1]
查看完整版本: 三星會員注意 : 「Samsung 三星後援會」工作坊意見大搜查

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。